Bedankt voor het lezen van de ‘over ons’ pagina. Gelukkig heb je belangstelling in ons en wat wij doen ;) . Het internet is al anoniem genoeg, vandaar deze ‘over ons’ pagina. Zo maken we het toch een stukje persoonlijker!

Wat doet bouwtekening-steigerhout.nl?

Bouwtekening-steigerhout.nl geeft informatie en advies met betrekking tot verschillende doe-het-zelf klussen. De doe-het-zelf klussen variëren van het maken van een schuur tot het maken van loungebank.

Overigens is het niet zo dat wij alleen informatie geven over het maken van objecten van steigerhout. In plaats van steigerhout kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een ander soort hout te gebruiken.

De site is bedoelt als bron van informatie voor iedere doe-het-zelver die van start wilt gaan met een doe-het-zelf project. Het maakt niet uit of je een beginnende doe-het-zelver bent of een gevorderde doe-het-zelver. Iedereen is van harte welkom op bouwtekening-steigerhout.nl!

Waarom doen wij wat we doen?

Toen ik op zoek ging naar informatie met betrekking tot het maken van onder andere steigerhouten meubels kwam ik erachter dat er op internet weinig informatie te vinden was. Ik heb lang gezocht naar informatie die mij verder kon helpen, maar ik kon op internet maar weinig vinden.

Dat is ook de reden waarom ik met een paar andere mensen bouwtekening-steigerhout.nl begonnen ben. Om de beginnende (maar ook de gevorderde) doe-het-zelver te helpen met het maken van onder andere steigerhouten meubels. De site is dus opgezet uit onvrede naar de bestaande informatie op internet.

Heb jij suggesties?

Mocht je suggesties of vragen hebben over de site dan horen wij dat graag. Ook als je een opmerking hebt dan horen we dat graag. Je kunt hiervoor het contact formulier gebruiken.

Alvast heel veel succes gewenst met je doe-het-zelf projecten!

Met vriendelijke groet,

Daan de Wit